Italiensk Chocoladekage

Italiensk Chokoladekage

Italiensk Chocoladekage
Italiensk Chocoladekage | Foto: www.italienskmad.com

4 æg
2 dl mørk sirup
1/2 dl (30 g) flormelis
2 dl stærk, kold kaffe
4 spsk. kakao
1 1/2 dl (90 g) hvedemel
1 tsk bagepulver

Pynt:
1/2 dl flormelis

Sæt ovnen på 175 grader. Del æggene i hvider og blommer. Pisk æggeblommer og sirup, så det bliver en lys og luftig masse. Rør kaffe, kakao, hvedemel og bagepulver i. Bland godt.
Pisk æggehviderne stive. Tilsæt 1/2 dl flormelis og pisk yderligere 1-2 min. Bland de piskede æggehvider i. Hæld massen i en form på ca. 2 liter (ca. 23 cm i diameter).
Bages midt i ovnen i ca. 45 min.

Kilde: Opskrifter fra SuperBest

Skriv et svar