Kødsalat

(1 tim. 20 min.)

4 tykke skiver roastbeef
150-200 g rå champignoner
250 g haricots verts

Marinade:
1 dl olie
ca. 1½-2 spsk rødvinseddike
1 tsk sur sennep
1 fed knust hvidløg
salt
friskkværnet peber

Skær kødet i lange strimler. Rens champignonerne og skær dem i skiver. Køg friske eller dybfrosne bønner, hæld dem til afdrypning og lad dem afkøle.

Marinade:
Pisk alle ingredienserne sammen og smag marinaden godt til. Den skal være temmelig og bland salaten godt. Stil den køligt 1 time.

Servering:
Server kødsalat til frokost eller natmad med sprød flute eller groft rugbrød og smør.

Variation af kødsalat:
Roastbeef kan udskiftes med tunge, hamburgerryg eller kalvesteg.

Kilde: Lotte Haveman, Bogen om Salater

Skriv et svar