Mangomousse

Kokosbund
100 g kokosmel
100 g flormelis
100 g æggehvide
100 g smeltet usaltet smør

Mangomousse
2 stk. godt modne mango
1/2 l piskefløde
4 blade husblas
100 g flormelis
1 stang vanille
1/2 dl vand

Mangosirup:
100 g flormelis
Saft + fintr

Kokosbund:
Pisk alle ingredienser sammen og bag bunden i en bradepande med bagepapir i
ca. 20 min. ved 180°.

Mangomousse:
Skræl og skær mangofrugterne i små tern. Kog flormelis og vand til sukkeret er opløst, tilsæt mangotern og kog i ca. 10 min. eller til mangoen er godt mør. Dette blendes fint og køles af. Pisk fløden stiv og vend den afkølede mangopuré heri sammen med den udblødte og smeltede husblas. Bunden lægges i en passende form, med høje kanter, og her oven på hældes moussen.
Skal stå på køl i min. 2 timer og gerne længere.

Mangosirup:
Flormelis og saften fra lime koges op, afkøles og tilsættes den fintrevne skal.

Kilde: Opskrifter fra SuperBest

Skriv et svar